Followers

Friday, September 16, 2011

Hati berkata-kata : raya kolej

Ingat tak lagi tahun lepas ,kita buat gerai untuk batch kita ,kita buat gerai tu guna buluh . 


Tengok tu kita siap buat meriam & lemang lagi . 
peerrgghh..caya lah batch kita . 




Aku ada video kita tengah melepak lepas kita buat gerai .
serious aku akan ingat kenangan tu sebagai kenangan terindah yang pernah ada kat kolej kita. 
Tahun nie ,kita dah tak boleh nak buat gerai dah , 
sebab kita dah super senior yang tunggu nak habis dah dari kolej . 


Aku Yang paling kecik di hadapan dan lindung kawan-kawan di belakang .
hahahaaaha..



2 comments:

  1. samalah kita...
    nak buat macam mana ..
    kita dah super senior dah pun

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...